Posiłki należy jeść co 2-3 godziny.
Unikaj potraw mlecznych, cukru, tłuszczu
pij dziennie minimum 2-3 litry
1 posiłek
6 BIAŁEK Z JAJEK+ OWOC
2 posiłek
100g piersi/schabu/cielęciny lub 150 ryby (DORSZ, MINTAJ, MORSZCZUK, SOLA, OWOCE MORZA)
6 BIAŁEK JAJ LUB PUSZKI TUŃCZYKA + 50G RYŻU BRĄZOWEGO LUB KASZY LUB MAKARONU RAZOWEGO + WARZYWA ( OPRÓCZ GROSZKU I KUKURYDZY)
3 posiłek
150 G PIERSI LUB CIELĘCINY LUB SCHABU LUB 200G RYBY LUB PUSZKA TUŃCZYKA LUB 9 BIAŁEK JAJ + WARZYWA
4 posiłek
100g piersi/schabu/cielęciny lub 150 ryby (DORSZ, MINTAJ, MORSZCZUK, SOLA, OWOCE MORZA)
6 BIAŁEK JAJ LUB PUSZKI TUŃCZYKA + 50G RYŻU BRĄZOWEGO LUB KASZY LUB MAKARONU RAZOWEGO + WARZYWA ( OPRÓCZ GROSZKU I KUKURYDZY
5 posiłek
150 G PIERSI LUB CIELĘCINY LUB SCHABU LUB 200G RYBY LUB PUSZKA TUŃCZYKA LUB 9 BIAŁEK JAJ + WARZYWA